عرض کردم همیشگی نیست. لذا تست های اینجوری عملا ممکن نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من الان خاموش میکنم. اوکی خاموش میشه . اما صبح که میخواستم خاموش کنم .. 5 دقیقه طول کشید .به جای خاموش شدن ریست شد. مجدد بعد ریست زدم خاموش شه .. باز هم همون اتفاق افتاد تا مجبور شدم دستی ریست کنم و بعد خاموش کنم.
پاور رو روی سیستم دیگه گذاشتم ... رو اون سیستم مشکلی نمیبینم مثل این .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سیستم سی پی یو : core 2quad و گرافیک 460 gtx و برد giga ep45-ud3r
خیر کارت اضافی بر روی بردم ندارم .
asus z170 maximus viii hero gaming
کارت گرافیک . رایتر ال جی . 3 فن جانبی .2 هارد وخنک کننده کل مواردی هست که به سیستم بنده وصل هستند .
متاسفانه ندارم این گزینه رو . اصلا این قطعه رو ندارم . قطعه جز ساتا هم ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان از رسیدگی و پیگیری دوستان ممنونم.
Bookmarks